Uusin askelin ihmissuhteissa - oikealla avaimella eteenpäin!

Parisuhde paremmaksi − askelmerkit verkossa ja vastaanotolla

Mättääkö parisuhde? Onko sietokyky ja suhde katkeamassa? Eikö kipu- ja kitkakohtaan löydy ratkaisua?

Videoista näet kuka tarjoaa kokemukseen perustuvia uusia askelmerkkejä valintasi mukaan.

Uusin askelin ihmissuhteissa – nyt Hybridipalveluna – vastaanotolla ja nettiterapiana

Hybridi tarkoittaa yhdistelmää. Tässä pari esimerkkiä: Kemiassa puhutaan hybridipinnoitteista. On hybridiautoja, joissa yhdistetään kahta eri voimanlähdettä.

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) kehitti nykyaikaisen Hybridipalvelun, jossa asiakkaan tarve ja tavoite ohjaavat ratkaisukeskeistä täsmätyötä. Halutessasi yhdistelet paitsi vastaanottoa ja nettiä, myös palvelupakettien eri sisältöjä. Aloitamme arviokäynnillä, johon voi tulla yksin tai yhdessä. Arviokäynnin jälkeen olennaista on, että saat/saatte avun tärkeiden ihmissuhteiden kipu- ja kitkakohtiin – vahvuuksien kautta.

Hybridin hyödyt

TTT:n Hybridivalmennettavat ovat todenneet tuen tulokselliseksi. Valmennuksen perussisällöt on kehitetty yhdessä pariterapian tuoreimman tutkimustiedon ja Timon aiempien asiakkaiden kanssa. Netin ansiosta säästyy aikaa ja matkakustannuksia silloin, kun kasvotusten tapaaminen tuntuu syystä tai toisesta ylivoimaiselta. Hybridivalmennus tarjoaa yksilöllisiä hyötyjä jokaiselle!

Alkuun arviokäynnillä

Arviokäynnillä (60 €) opit tiedostamaan parhaan polun ja oikeat askelmerkit asioissasi! Ota siis yhteyttä soittamalla tai lähesty lomakkeella – tärkeintä on, että teet sen itsesi, perheesi tai parisuhteesi kannalta ajoissa! Aloita maksuttomilla ensiaskelilla, lataa Kesäopas kahdelle: 10 teesin e-kirjanen www.timojuutinen.fi/ajankohtaista

Hybridi Base

Keskitymme yhteen sinun ”polttavimmista asioistasi”. Tähän sovellamme kolmen tapaamiskerran (á 1,5 h) aikana yhtä, yhdessä valitsemaamme ja mielekästä testiä. Oivallat, mitä juuri nyt sinun kannattasi tehdä!

Hybridi Plus

Keskitymme parisuhteen kysymyksiin, sen moninaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin juuri sinun tämänhetkisessä tilanteessasi. Viisi tapaamiskertaa (a´ 1,5 h) mahdollistaa jo kolme sinulle hyödyllistä testiä, kuten esim. vuorovaikutus- tai ristiriitatilanteiden kartoituksen ja parempien hallintakeinojen löytämisen. Löydät parisuhde- tai perhe-elämäsi todelliset ansat ja aarteet! ”Kadotetun hyvän löytyminen vahvisti itsetuntoa kummasti”, ovat monet asiakkaani sanoneet.

Hybridi Extra

Keskitymme työelämän ja perhe-elämän leikkauspisteeseen. Tapaamiskertoja on seitsemän (a´1,5 h). Extra sisältää Luontaisten Taipumusten Analyysin (LTA), joka täydentää Base- ja Plus -ohjelmia. Se tehdään verkkoversiona. Analyysissa saat itsestäsi 12-sivuisen raportin. Yksityiskohtainen purku tapahtuu Hybriditapaamisessa – luontaisia vahvuuksiasi jalostamalla. Analyysi (+ henkilökohtainen purku) on tilattavissa myös yksittäisenä palvelupakettina. Huomaa, että LTA:n on tehnyt jo 25 000 suomalaista.

Hinnat alk. 60 € / h

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT)

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) on mikkeliläinen, asiakkaidensa kokonaishyvinvointia työelämässä ja lähi-ihmissuhteissa edistävä yritys. Timon monipuolinen ja kattava koulutus sekä 25-vuotinen kokemus perheneuvonnasta ja terapiatyöstä takaavat huippuosaamisen ja toimivan praktiikan: hän on auttanut jo yli 2000 pari- ja perhe-elämän henkilöasiakasta Itä-Suomessa.

Timolla on suositukset neljästä eri psykologisesta testausyksiköstä sekä yhdeltätoista hänen työtään pitkään seuranneelta asiantuntijalta Suomessa. Hänen asiakkaansa ovat kirjoittaneet kokemistaan myönteisistä muutoksista useassa paikassa, mm. Suomi24:ssä, Facebookissa, toimialaluetteloissa, Google+:ssa. Yrityksen aiemmilla www-sivuilla oli 176 kokemuspalautetta. Timon vastaanottotila sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa, uusissa ja viihtyisissä toimitiloissa.

Timo Juutinen
TM, perheneuvoja, terapeutti, työnohjaaja (ET), pastori, sovittelija, konsultti, kouluttaja ja Business Mentor


Ota yhteyttä!

Timo Juutinen
Puh. 0440 177 432
ttt@timojuutinen.fi


Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT)
Vastaanotto Mikkelin ydinkeskustassa.
Verkkotyöskentelyn osoite sopimuksen mukaan.
www.timojuutinen.fi


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR