Kokonaisvaltaisen kehonhallinnan ammattilainen
- StudioMP Minna Purhonen

Laadukas, tietoinen harjoittelu on avain kehon tuntemiseen ja hyvinvointiin. Method Putkisto ja Pilates ovat tunteja, joissa kehonhallinta on pääroolissa. Myös vahva tietoisuus omasta kehosta, hengityksen merkitys ja liikkeen estetiikka korostuvat näillä tunneilla. Olipa sinulla sitten kipuja tai särkyjä kehossasi tai haluat vain muutoin löytää tiesi liikkumisen ytimeen, on StudioMP siihen juuri oikea paikka.

Laitepilates on tunti, jossa Wunda Chair (ihmetuoli) ja jousiseinä vievät harjoittelun aivan uudelle tasolle. Jouset  ovat vastuksena vertaansa vailla. Kun aloitat harjoittelun, huomaat yllättävän nopeasti, kuinka voimasi ja liikkuvuutesi paranevat. Tunneille osallistuminen edellyttää kokemusta pilatesharjoittelusta tai peruskurssin suorittamista.

Lavis-lavatanssijumppa on paikallaan, kun haluat pitää hauskaa musiikin mukana ja päästä irti sisäisen tähtesi irti. Se tarjoaa hauskaa, hikistä ja kuntoa kohottavaa meininkiä, jonka perustana toimivat tutut lavatanssiaskeleet.

Method Putkisto ja Pilates alk. 14 €

Laitepilates alk. 18,70 € / h

Lavis lavatanssijumppa alk. 6 € / h

StudioMP

StudioMP on tunnelmallinen liikuntasali Katinhännäntiellä upeassa vanhassa puutalossa Juvalla, Etelä-Savossa. Studion monipuolinen pienvälinevalikoima ja Laitepilateksen Wunda Chair ja jousiseinät muodostavat ainutlaatuisen liikuntakokonaisuuden. Meille kannattaa tulla harjoittelemaan kauempaakin! 

Ohjaajana Minna on kokenut ja innostava sekä monipuolisen koulutustaustan hankkinut todellinen liikkeen ammattilainen. Mikäli haluat yksilöllistä ohjausta ja nopeampia tuloksia, niin tarjoamme myös personal training -palveluita.


Ota yhteyttä!

Minna Purhonen
Puh. 050 566 7732
minna.purhonen@studiomp.fi


StudioMP
Katinhännäntie 4
51900 Juva
www.studiomp.fi


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR