Suomen parhaat hyvinvointipalvelut tulevat Etelä-Savosta

Etelä-Savoa voidaan perustellusti kutsua suomalaisten hyvinvointipalveluiden kärkimaakunnaksi. Alueella on pitkät perinteet, kokemusta ja korkeatasoista asiantuntemusta ihmisten hyvän olon edistämisestä, olipa sitten kysymys arjessa jaksamisesta, vanhustenhoidosta, työhyvinvoinnista, fyysisestä tai henkisestä kuntoutuksesta tai parisuhdeneuvonnasta.

Kansainvälisen tason hyvinvointiosaamisen ohella Etelä-Savon kuvankaunis järviluonto metsineen ja harjuineen on omiaan edistämään hyvää oloa ja tarjoamaan eväitä parempaan arkeen. Alueella tehdään myös jatkuvaa kehitystyötä uusien palvelukonseptien kehittämisessä. Esimerkkinä tästä toimivat erilaiset digitaaliset palvelut.

Hyvinvoinnin Ykköset -verkkopalvelu on auttaa sinua löytämään parhaat hoiva-, terveys- ja hyvinvointipalvelut kätevästi samasta osoitteesta: näin saat tukea vaivattomasti juuri silloin, kun sitä tarvitset. Se kokoaa yhteen eteläsavolaista hyvinvointialan huipputoimijoita. Yhdistävänä tekijänä näille yrityksille on palveluiden tinkimätön laatu, pitkä kokemus ja aito halu edesauttaa sinun, läheistesi tai työntekijöidesi hyvinvointia.

Tutustu tarkemmin Etelä-Savon hyvinvointialan huippuosaajien laajaan palveluvalikoimaan

Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR