Mielekäs arki turvallisessa ympäristössä

Monipuolista ohjattua työ- ja vapaa-ajan toimintaa palvelusuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti

Koskelo-työkeskus sijaitsee erillään asumisyksiköstä ja sinne lähdetään oikeasti töihin. Työkeskuksessa on puu-, tekstiili- ja keramiikkatyöpajat sekä oma pesula. Asumisyksikön alueella työtoimintoja ovat mm. puutarha-, piha- ja keittiötyöt. Toiminta räätälöidään yksilöllisesti asukkaiden toiveiden mukaan. Ohjattua vapaa-ajan toimintaa järjestetään iltaisin ja viikonloppuna. Virikkeellisiä retkiä tehdään lähelle ja kauas.

Terveys ja hyvinvointi

Omien lääkärien vastaanotot ovat asumisyksikössä käytettävissä kerran viikossa ja siellä vierailevat vuoroviikoin yleislääkäri ja psykiatri. Leväniemen toimintakeskuksessa työskentelee myös oma fysioterapeutti, joka tarjoaa ennalta ehkäisevää kuntoutusta. Erikoisuutena tarjoamme myös hoitoja omassa suolahuoneessa ja FA-tuolissa. Yhteisöllisyyttä tuetaan yhteisökokouksessa ja asukasneuvostossa.

Koskelon sijainti puhtaan Juojärven rannalla tarjoaa oivalliset mahdollisuudet virkistymiseen ja rauhoittumiseen. Viihtyisällä, rakennetulla ranta-alueella on mm. suuri grillikatos, rantasauna, esteetön uimaranta sekä kalastusmahdollisuus.

Tukipalvelut

Oma keittiö – maistuvaa ruokaa
Pesulapalvelut – käytettävissä tai oma pesukone kotiin
Puhtaanapito – ohjattu siivous tai siivouspalvelu tarvitseville
Kiinteistönhuolto – turvallinen asuinympäristö 

Leväniemen toimintakeskus

Toimintakeskus Leväniemi sijaitsee Heinävedellä, idyllisen Juojärven rannalla Valamon läheisyydessä. Asiakkaillamme on mahdollisuus palveluasumiseen eri asteisesti tuetuissa asumismuodoissa: meillä on sekä omia asuntoja että ryhmäkoteja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Moniammatillinen henkilöstömme tarjoaa asukkaille tukea ja turvaa ympäri vuorokauden.

Leväniemi tarjoaa kuntoutus-, koulutus- ja asuntosäätiön ylläpitämiä palveluita 25 vuoden kokemuksella, voittoa tavoittelematta. Asiakaspaikkoja toimintakeskuksessamme on 68 ja meillä on AVI:n luvat. Myös sosiaali- ja terveyshuollon palvelut ovat asiakkaidemme käytettävissä.

Leväniemen toimintakeskus

Leväniementie 17
79810 Karvionkanava
www.levaniemi.net

Ota yhteyttä ja
kysy lisää!

Johtaja
Terttu Rantala
Puh. 040 670 9119
terttu.rantala@levaniemi.net

Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR