Voimavaroja arkeen Kyyhkylästä!

Onko arkesi mielekästä? Tuntuvatko asioiden hoitaminen ja ulkoilu kaukaisilta haaveilta? Tarvitsetko apua arjen askareissa? Tarjoamme sinulle tuettua kotikuntoutusta, jonka tavoitteena on tukea kotona selviytymistäsi mahdollisimman pitkään. Kotikäynnit toteutetaan yksilöllisesti, sinun toiveidesi mukaan. Suunnitellaan yhdessä sinulle sujuva arki!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Hinnat alk. 36 € / h + matkakulut

Jumppaa ja humppaa kotiin Kyyhkylän Palvelu TV:stä!

Haluatko kuntoutusta kotona? Onko liikkumisesi vähentynyt? Asuvatko omaisesi kaukana? Kaipaatko juttuseuraa? Jos vastauksesi on kyllä, meillä on mahdollisuus auttaa sinua Palvelu TV -toiminnan avulla. Kyyhkylästä lähetetään ohjelmaa 2 tuntia päivässä. Ohjelma sisältää mm. istumajumppaa, musiikkiesityksiä, tietotuokioita ja keskusteluryhmiä.

Palvelu TV:n avulla voit olla kuvapuhelimella vuorovaikutuksessa esim. omaistesi ja palvelun muiden käyttäjien kanssa koska tahansa. Kyyhkylän neuvontapalvelu toimittaa laitteet suoraan kotiisi ja opastaa sinua niiden käyttöön.

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää!

Palvelu TV 150 € / kk

Sisältää laitevuokran, internetin, ohjelmatuotannon ja yhden omaisliittymän. Lisämaksusta omaisliittymiä on mahdollisuus saada lisää.

Kyyhkylän kuntoutuskeskus

Hyvinvointisi ja terveytesi edistäminen on Kyyhkylän kuntoutuskeskuksen tärkein tehtävä. Meillä on aina aikaa juuri sinulle.

Kyyhkylässä kuntoutus lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista. Näin saadaan aikaan parhaiten vaikuttavia, pysyvämpiä tuloksia - turvallisesti. Käytössäsi on 40 vuoden kokemuksemme ja moderni teknologia. Kyyhkylän kuntoutuksessa olet ammattilaisten käsissä. Meillä tarpeistasi huolehtii yli 110 eri alojen asiantuntijaa. 

Voit hyötyä monipuolisesta palvelutarjonnastamme lukemattomin eri tavoin, oletpa sitten yksilöllisessä kuntoutuksessa, kuntoutus- tai sopeutumiskurssilla, kuntoremonttikurssilla tai ammatillisessa kuntoutuksessa.

Panosta hyvään oloon ja ota yhteyttä Kyyhkylään!


Ota yhteyttä!

Kyyhkylän neuvontapalvelu
Virpi Uotinen
Puh. 044 0203 339
virpi.uotinen@kyyhkyla.fi


Kyyhkylä Oy
Kyyhkylän Kuntoutuskeskus
Kyyhkyläntie 9
50700 Mikkeli
www.kyyhkyla.fi


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR