Kunnon katsastus ja henkilökohtainen hyvinvointiohjelma – jaksa paremmin töissä ja vapaa-ajalla

Kunnon katsastus on työikäisen ihmisen työkalu jaksaa työelämässä pidempään ja virkeämpänä tai seniori-ikäisen keino pysyä kunnossa ja kyetä asumaan mahdollisimman pitkään kotona. Fysioterapeutti katsastaa kehosi ja selvittää, mitä se tarvitsee jaksaakseen päivittäisissä haasteissa. Katsastus antaa tietoa mm. kunnosta, ryhdistä, liikkuvuuksista, kireyksistä ja kehonkoostumuksesta.

Tarvittaessa fysioterapeutti ohjaa sinut erikoislääkärin vastaanotolle. Tulosten perusteella fysioterapeutti laatii sinulle henkilökohtaisen hyvinvointiohjelman, jonka avulla jaksat paremmin ja nautit elämästäsi! Henkilökohtainen hyvinvointiohjelma voi sisältää yksilöllisistä tarpeistasi riippuen fysioterapiaa, hierontaa, kuntosaliharjoittelua yms. Pakettiin sisältyy myös kaksi vapaavalintaista ryhmäliikuntaan tutustumiskertaa.

Kunnon katsastus + henkilökohtainen hyvinvointiohjelma + kolmen kuukauden rajaton kuntosalin- sekä ryhmäliikunnan käyttöoikeus 254 €

Kunnon katsastus + henkilökohtainen hyvinvointiohjelma + viisi hoitokertaa (fysioterapia tai hieronta) 330 €

Erikoislääkärin vastaanotto 80-100 €

Kunnonkeskus on vuonna 1995 perustettu, Pieksämäellä ja Haukivuorella toimiva terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Kunnonkeskuksella sinua palvelee kuntoutuksen ja liikunnan rautaisen ammattitaidon omaava porukka. Lisäksi uusissa hulppeissa toimitiloissamme Pieksämäen Veturitalleilla toimii kuusi itsenäistä ammatinharjoittajaa ja yritystä jotka tuottavat palvelukonseptiimme sopivia terveydenhuollon palveluita.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös Mikkeliläisen lääkärikeskus Ikioman erikoislääkäreiden vastaanotot. Kunnonkeskuksella on kaupungin monipuolisin ja suurin kunto- ja crosstraining-sali, sekä kattava tarjonta monipuolista ryhmäliikuntaa! Avaintunnisteella pääset treenaamaan oman aikataulun mukaan kaikkina päivinä klo 5-23!

Soita tai tule käymään, etsitään yhdessä juuri sinulle parhaiten sopiva palvelukokonaisuus!


Ota yhteyttä!

Toimistopäällikkö
Marketta Putkonen
Puh. 0440 341 690
marketta.putkonen@kunnonkeskus.fi


Kunnonkeskus Oy
Tallikankaankatu 3
76100 Pieksämäki
www.kunnonkeskus.fi


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR