Terveyttä ja elinvoimaa

Kruunupuiston luontoloma tarjoaa lepoa, hyvää ruokaa, liikuntaa sekä erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita tarpeidesi mukaan. Loma voi olla aktiivista kunnon kohotusta, hemmottelevaa lepolomailua tai voimavarojen lataamista arkeen. Luontolomassa yhdistyvät siis kuntoutuksen ja loman parhaat elementit! Ainutlaatuisessa järvimaisemassa saat ladattua elinvoimaa harjuluonnosta ja unohtaa arjen erinomaisten palveluiden ja hoitojen parissa.

Luontoloma soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Jokaisen asiakkaan lomaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti, joten siitä tulee takuulla juuri sinun näköisesi kokonaisuus.

Hinta alk. 245 € / hlö

Lomapaketit sisältävät majoituksen, täysihoidon, hyvän olon ohjelmaa luonnossa, hierontaa sekä iltaohjelmaa ravintolassa. Voit myös täydentää lomaasi kauneus- ja hyvinvointihoidoilla lisämaksusta.

Kruunupuisto

Kruunupuisto on Punkaharjulla sijaitseva kuntoutus- ja hyvinvointikeskus, joka työllistää noin sata kuntoutuksen ja terveysalan asiantuntijaa. Kruunupuistolla on yli 40 vuoden kokemus kuntoutuspalveluiden tuottamisesta ja yli 110 vuoden perinteet terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Toteutamme kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita paitsi pitkällä kokemuksella, ennen kaikkea suurella sydämellä.

Kruunupuisto tarjoaa toimivat puitteet ja laadukkaat palvelut erilaisiin kokouksiin, koulutuksiin, virkistyspäiviin, messuihin, näyttelyihin, juhliin ja tapahtumiin. Palveluihin kuuluvat lisäksi hotelli- ja ravintolapalvelut.

Kruunupuistosta voi vuokrata liikuntavälineitä ja tehdä tutkimusmatkoja harjuluontoon omatoimisesti tai opastetusti ryhmässä. Myös puistomainen piha-alue tarjoaa luontoelämyksiä helposti ja esteettömästi. Kruunupuiston allasosasto saunoineen, tilaussaunat, kuntosali sekä sisäliikuntamahdollisuudet tarjoavat vapaa-ajan aktiviteettejä. Monipuoliset hemmottelu- ja terveyshoidot täydentävät Kruunupuiston palveluvalikoimaa.

Kruunupuisto sijaitsee Saimaan rannalla Itä-Suomessa, keskellä Punkaharjun luonnonsuojelualuetta jääkauden muovaamassa maisemassa. Kruunupuisto on todellinen vapaa-ajan paratiisi, haluatpa sitten liittää vapaa-aikaasi upeita luontokokemuksia tai vesi- ja kuntoiluelämyksiä sisällä ja ulkona. Punkaharjun luonto on kaikkina vuodenaikoina ainutlaatuinen ja seudulla riittää näettävää ja koettavaa jokaiselle.


Ota yhteyttä!

Myyntisihteeri
Henna Lemmetyinen
Puh. 050 336 7091
henna.lemmetyinen@kruunupuisto.fi


Kruunupuisto
Vaahersalontie 44
58450 Punkaharju
myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

www.kruunupuisto.fi

Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR