Toiminnallisen harjoittelun kuntosali tarjoaa puitteet monipuoliseen omatoimiseen ja ohjattuun harjoitteluun.

Ohjatuilta tunneilta saat tehoa harjoitteluun. Syksyllä starttaava X-training® on uusi tuoteperhe, josta voit valita itsellesi sopivimman tuntimallin. Mikäli tavoitteenasi on kokonaisvaltainen hyvinvointi, voit myös osallistua kaikille tunneille: näin saavutat varmasti tuloksia ja pääset parempaan kuntoon. Kunnon kohottaminen auttaa sinua myös arjessa jaksamiseen.

TehoX-tunnilla treenataan koko kroppa ja nostetaan syke kattoon. TimmiX-tunnilla pääroolissa ovat vatsan ja pakaran seutu. Tällä tunnilla vyötärö kapenee ja pakarat pyöristyvät. FunX on toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa kehon kokonaisvaltaiset treeniliikkeet haastavat niin liikkuvuuttasi kuin voimiasi.

RennoX-tunnilla kehoa huolletaan erilaisten rullien ja pallojen avulla niin, että palautuminen työn ja treenien rasituksista helpottuu, liikkuvuus paranee ja kivut sekä säryt helpottuvat.


X-training®-tuoteperhe parantaa aerobista kuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa ja liikkuvuutta. Se huolehtii myös palautumisesta ja kehon hyvinvoinnista.

TehoX ja TimmiX sopivat jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille, jotka haluavat nostaa liikkumisensa profiilia. FunX ja RennoX sopivat kaikille, kuntotasosta riippumatta.

Tarjoamme myös terveysliikuntaryhmiä. Nämä ovat vastaus kuntouttavan liikunnan tarpeeseen erityisryhmille, mm. selkäsairauksista kärsiville ja ikääntyneille.

Mikäli kaipaat yksilöllistä valmennusta ja nopeampia tuloksia, voit myös ottaa meiltä itsellesi oman personal trainerin.  

Hinnat

Kuntosalin kuukausikortti 38 €

X-training tuntihinta alk. 10 € tunti

sarjakorttina ostettuna. Opiskelijat ja eläkeläiset -10%.

Kausikortti 4 kk syksylle

• 1h / vko 140 €
• 2h / vko 260 €
• 3h / vko 370 €
• 4h / vko 470 €

FreeTime kortti 60 € / kk

Rajoitukseton kuntosalin käyttö sekä kaikki ryhmäliikunnat

Terveysliikunta alk. 6 € tunti

Krossari - toiminnallisen harjoittelun kuntosali

Toiminnallisen harjoittelun kuntosali Krossari sijaitsee idyllisessä vanhassa puutalossa Katinhännäntiellä Juvalla. Kotoisa ja leppoisa ilmapiiri yhdessä monipuolisen laitteiston ja välineistön kanssa luovat mukavat puitteet harjoittelulle. Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään ja ohjatuilla tunneilla tiedät olevasi osaavissa käsissä. Tiloista löytyy myös ainavalmiilla kiukaalla varustettu sauna sekä hierontapalvelu.

Katinhännäntie 4
51900 Juva
Puh. 040 128 3144
www.krossari.fi
posti@krossari.fi

Yhteyshenkilö
Minna Purhonen
puh. 050 566 7732


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR