Klinikka Helena – ammattilaisten käsissä!

Plastiikkakirurgia Helena Oy kuuluu Suomen johtaviin plastista ja esteettistä kirurgiaa tarjoaviin klinikoihin, sekä on tunnettu ympäri maata erinomaisesta rintasyöpähoidosta. Klinikan päälääkärinä toimii plastiikkakirurgi Helena Puonti.

Johtavaa osaamista rintasyövän, melanooman ja gynekologisten syöpien hoidossa

Klinikka Helena (ent. Helena Oy) perustettiin vuonna 1999 Savonlinnaan. Klinikka Helena tarjoaa Suomen parasta rintasyövän diagnosointia ja hoitoa laajalla kokemuksella ja nykyaikaisella tekniikalla. Hoito sisältää rintaa säästävissä leikkauksissa plastiikkakirurgisen rinnan muotoilun ja tarvittaessa terveen rinnan epäsymmetrian korjauksen. Mahdollisen rinnan poiston jälkeen kaikki modernit rintarekonstruktiomenetelmät ovat käytössämme.

Onkologimme hoitaa sytostaattijälkihoidon sekä sädehoidon Euroopan standardien mukaan. Tarjoamme myös melanooman hoitoa, kasvojen alueen syöpäleikkauksia ja gynekologisten syövien diagnosoinnin ja hoidot. Pitkäjänteisellä toiminnalla ja jatkuvalla tekniikan parantamisella saavutetaan erinomaiset hoitotulokset.

Plastiikkakirurgia

Klinikka Helenan toinen vahvuusalue on esteettinen kirurgia. Jokaisen asiakkaan kohdalla pyritään löytämään hänen ydinongelmansa ja ymmärtämään asiakkaan toiveet, joiden pohjalta suunnitellaan yksilöllinen hoito. Klinikka Helena tarjoaa kasvojen ja vartalon muotoilua, rintojen suurentamista ja pienentämistä, sekä arpien ja epäsymmetrian korjauksia. Kasvojen ja arpien hoidossa käytetään tarvittaessa verihiutalekasvutekijöitä (PRP) sekä vapaata oman rasvan siirtoa.

Jos koet, että tarvitset ammattilaisen apua ja haluat päästä jonottamatta hoitoon, soita tai lähetä viestiä.


Ota yhteyttä!

Anneli Kettunen
suomi, englanti
Puh. 040 826 6242

Ivana Kokki
Englanti, Suomi, Venäjä, Ukraina   
Puh. 050 570 8720

Sähköposti:
laakarini@helenamed.com     

Plastiikkakirurgia Helena Oy
Kirkkokatu 7
57100 Savonlinna

www.klinikkahelena.fi

Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR