Iltakodin asumispalvelut - turvaa arkeen ikäihmiselle

Tunteeko läheisesi yksinäisyyttä ja turvattomuutta? Tiedätkö kuinka läheisesi arki sujuu? Iltakoti tarjoaa ikäihmiselle helppoutta arkeen, turvallista asumista ja monipuolista hoivaa virikkeellisessä ympäristössä. Nyt myös itse maksaville asukkaille.

Palveluasumista Savonlinnassa

Useimmat ikäihmiset unelmoivat kodista, jossa voi asua mahdollisimman pitkään itsenäisesti, tasokkaasti  ja turvallisesti. Iltakodin Palvelutalo Rosina tarjoaa omaa rauhaa eläväisessä ympäristössä, jossa hoiva- ja turvapalvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Rosina sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa, joten meille on helppo tulla.

Esteettömät, kodinomaiset asunnot, yhteiset oleskelu- ja seurustelutilat sekä rauhallinen sisäpiha luovat virikkeellisen ympäristön, jossa ikäihminen viihtyy. Rosinan keittiön terveelliset ja monipuoliset ateriat takaavat hyvän olon ja jaksamista päivään.

Rosinan henkilökunta tarjoaa laadukasta hoivaa ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Nykyaikaiset apuvälineet, kalusteet, turva- ja valvontajärjestelmät tuovat ikäihmiselle turvaa ja helppoutta arkeen.

Valitse sopiva hoiva

Asumisen lisäksi tarjoamme ikäihmiselle monipuolista hoivaa. Valmiista palvelupaketeista voidaan räätälöidä sopivat hoivapalvelut kulloisenkin tarpeen mukaan:

Perushoiva 
Perushoivan lisäksi paketti sisältää lääkehoidon, sairaanhoitajan palvelut, pyykkihuollon ja siivouksen, ulkoilun ja pienen asiointiavun, viikko-ohjelman tapahtumat sekä omaisyhteyksien hoitamisen.

Ateriapalvelu 
Sisältää täysihoidon; aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala ja välipalat tarpeen mukaan.

Turvapalvelu 
Sisältää turvarannekkeen hälytyksellä ja hyvinvointitiedon seurannalla sekä yövalvonnan

Kuntoutus- ja virikepalvelut 
Sisältää viriketyöntekijän palvelut, henkilökohtaisen virikesuunnitelman laatimisen ja ylläpidon, ryhmäliikuntaa, apuvälinekartoitukset sekä kuntosalin käytön

Sosiaalietuuksien hoitaminen 
Sisältää omahoitajan laatimat hoito- ja palvelusuunnitelmat, tarvittavat asumis- ja hoitotukihakemusten laatimiset ja tarvittaessa yhteydenpidon edunvalvonnan kanssa.  
 

Iltakoti Oy

Iltakoti Oy vastaa Iltakoti-konsernin palvelutalojen asumis- ja hoivapalveluista. Iltakodin palvelutaloissa on yhteensä 70 palveluasumispaikkaa. Työllistämme n. 50 hoiva-alan osaajaa. Palveluasumisen lisäksi Iltakoti tarjoaa vanhusten ja erityisryhmien vuokra-asumista kymmenessä kiinteistössä Savonlinnan keskustaajaman alueella.

Ota yhteyttä!

Vastaava hoitaja
Johanna Kopra
044 5756 156
johanna.kopra@iltakoti.fi

Toimitusjohtaja
Jari Leskinen
0440 325 355
jari.leskinen@iltakoti.fi

Asukassihteeri
Tuula Hanski
0440 515 500
tuula.hanski@iltakoti.fi


Savonlinnan Iltakoti ry
sekä Iltakoti Oy
Olavinkatu 20
57130 Savonlinna

www.iltakoti.fi


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR