Muuta kotisi Hopearantaan

Hopearannan Palvelutalo tarjoaa iäkkäille henkilöille yksilöllisen, turvallisen, toimintakykyä ylläpitävän ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavan vanhuudenkodin elämän loppuun saakka.

Palvelutalomme moniammatillinen henkilökunta on osaavaa, koulutettua ja ystävällistä. Tehtävämme on huolehtia yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa kaikista asioista, joissa tämä tarvitsee apua - tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Hopearannan asiakkaat asuvat omissa asunnoissaan henkilökuntamme tukemina.

Hoivaa ja hoitoa

Hopearannan Palvelutalo tarjoaa vanhusten tehostettua ja tuettua palveluasumista Savonlinnassa. Hopearanta on turvallinen ja viihtyisä palvelutalo, joka sijaitsee Olavinlinnan naapurissa keskellä Savonlinnan kaunista vanhaa kaupunkia. Hopearannassa on 55 asukaspaikkaa ja useat huoneistot sopivat myös pariskunnille. Palvelutalossa tuetaan jokaisen asukkaan omia voimavaroja, yksilöllisyyttä, yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Palvelutalolla on oma keittiö ja täysillä anniskeluoikeuksilla toimiva Pubi. Hyvinvointikeskuksemme on varustettu täydellisellä kuntosalilla, tasapainohuoneella, poreammeella ja hierontatuolilla. Asukkaiden käytössä on myös kirjasto, lehtienlukusali sekä viriketoimintatilat.  Palvelutalossa työskentelee 23 lähihoitajaa, kaksi sairaanhoitajaa, fysioterapeutti, viriketyöntekijä sekä 8 eri ammattilaista, jotka huolehtivat ruoka-, siivous- sekä muista toimintaamme täydentävistä ja ylläpitävistä palveluista.

Tervetuloa tutustumaan


Ota yhteyttä!

Toiminnanjohtaja
Marja Arffman
p. 044 5789710
marja.arffman@hopearanta.fi


Hopearannan Palvelutalo
Punkaharjuntie 7
57130 Savonlinna
www.hopearanta.fi
 


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR