Laadukkaat lääkäripalvelut ilman turhaa jonotusta

Oletko kyllästynyt odottamiseen ja jatkuvaan lääkärinvaihtoon julkisessa terveydenhuollossa? Koetko, että sinua ei kuunnella ja olet yksin terveysongelmiesi kanssa? Haluatko löytää juuri sinulle sopivan, asiantuntevan ja luotettavan lääkärin?

Helena Medical Group on savonlinnalainen terveyspalveluja välittävä yritys, jonka päälääkärinä toimii ympäri Europpaa tunnettu plastiikkakirurgi Helena Puonti. Olemme rakentaneet Suomeen kaikki sairaudet kattavan huippuasiantuntijaverkoston. Sairauden kohdatessa etsimme sinulle parasta mahdollista hoitoa maamme terveydenhoitojärjestelmästä. Käytössämme ovat maan parhaat lääkärit. Järjestämme sinulle tarpeesi mukaan sairautesi diagnosoinnin, leikkaushoidon, muun tarvittavan hoidon sekä kuntoutusohjelman.

Yhteydenottosi jälkeen lääkärimme arvioi, mitä tutkimuksia sinulle tulisi tehdä ennen vastaanottoa. Valitsemme ongelmaasi parhaiten sopivan erikoislääkärin ja teemme ajanvarauksen. Lääkäri suunnittelee sairauteesi tarvittavan hoidon, mahdolliset lisätutkimukset ja laatii kustannusarvion. Valitessasi hoidon se toteutetaan hoitavan lääkärin sairaalassa Suomessa. Helena Medical Groupin henkilökunta on tukenasi ja lähelläsi hoidon kaikissa vaiheissa.

Välitämme sinusta ja meillä on aina aikaa keskustella ja ratkaista terveydestäsi. Soita meille tai laita viesti, niin löytämme juuri sinulle sopivan hoidon!


Helena Medical Group Oy

Ota yhteyttä!

Anneli Kettunen
suomi, englanti
Puh. 040 826 6242

Ivana Kokki
Englanti, Suomi, Venäjä, Ukraina   
Puh. 050 570 8720

Sähköposti:
laakarini@helenamed.com


Helena Medical Group Oy
Olavinkatu 53
57100 Savonlinna


             

Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR