DNA-tieto tuo oikean suunnan treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon

Alkukartoitus ja DNA-testi kertovat valtavasti siitä, mistä ja miten kehosi rakentuu. Se kertoo mm. kuinka sinun kannattaa syödä ja treenata.

Olemme yhdistäneet huippuluokan DNA-testin markkinoiden tarkimpaan InBody770-testeriin. Näiden välineiden avulla pääsemme tarkoin selville kehosi lähtötilanteesta. Testien perusteella voimme tehdä sinulle jatkosuunnitelman, jolla saavutat tuloksia takuuvarmasti. 

DNA-testaukseen käytämme yhteistyökumppanimme laboratoriota ja tulokset toimitetaan sinulle luottamuksellisesti postissa. Testi tehdään Suomessa ja on 100% luottamuksellinen.

Ihmisen perimässä on noin 20 000 geeniä, jotka säätelevät solujen kasvua, kehitystä ja toimintaa. Solu hyötyy perimällisistä ominaisuuksistaan optimaalisesti vasta, kun geenitietoa hyödynnetään oikein. Geeniperimäsi antaa valtavasti tietoa kehosi ominaisuuksista, taipumuksista, rasitteista ja mahdollisuuksista.

Testauksen avulla voimme arvioida, millainen ravinto ja harjoittelu sopivat sinulle parhaiten. Samalla saat tietoa siitä, kuinka minimoida perinnölliset heikkouden ja puuttua niihin ajoissa. 

Haastattelukartoitus, DNA-testi ja Inbody-mittaus yht. 189 €

Kirjallinen analyysi molemmista ja ohjeistus jatkosta.

Täydellinen kartoitus, analyysit ja treeniohjelma 249 €

Kirjallinen analyysi, ohjeistus ja treeniohjelmien läpikäynti.

Täydellinen kartoitus, analyysit ja ravinto-ohjelma 249 €

Kirjallinen analyysi, ohjeistus ja treeniohjelmien läpikäynti.

Täydellinen kartoitus, analyysit sekä treeni- ja ravinto-ohjelma 269 €

Kirjallinen analyysi, ohjeistus ja treeniohjelmien läpikäynti.

Lisäharjoituskerrat valmentajan kanssa 35 /kerta. 

Gym 42

Gym 42 on alkuperäinen Savonlinnalainen wellbeing-yritys, joka palvelee avainkorttiasiakkaitaan varhaisesta aamusta yömyöhään. 1600m² laajuinen kuntokeskuksemme sijaitsee  Savonlinnan ytimessä. Neliöihin mahtuu kaupungin monipuolisin kuntosali, sekä kattava ryhmäliikunta.

Olemme virallinen CrossFit-sali, ja meiltä löytyy monipuolinen kamppailuakatemia tatamialueineen. Meillä voit rentoutua treenin jälkeen perinteisen saunan löylyissä. Salimme on esteetön ja meille pääsee Pappilankadun puolelta helposti sisään myös hissillä. Jos tarvitset apua kuntouttavaan liikuntaan tai terveyden edistämiseen, meiltä tai laajasta asiantuntijaverkostostamme löydät avun ongelmaasi.


Etelä-Savon Maakuntaliitto                   EU EAKR